Povestea BeMindful Kids

Cum a luat naștere?

Povestea noastră e și despre voi. Totul a început în anul 2018. Am simțit nevoia de o schimbare. Idei creative pentru un asfel de loc aveam suficiente, motivație la fel. Și atunci a început povestea #Viațalagrădi, iar zâmbetul copiilor nu ne-a mai lăsat să dăm înapoi. Am continuat, cu multe planuri noi de educație și iată-ne aici.
Conceptul despre sine și o dezvoltare armonioasă ne însoțesc în fiecare zi. Resursele necesare, creația, experiența, pasiunea pentru frumos îmbinate cu iubirea pentru copii au creat un singur tărâm fermecat. Un acasă numit BeMindful Kids – copii fericiți și educație modernă bazată pe activități practice.

Descoperă-ne!
Toți copiii sunt minunați și au nevoie să le declanșăm potențialul pentru a se simți iubiți, pentru a avea stimă de sine și pentru a gândi cutezător. Doar nu uităm că toată copilăria reprezintă oglinda în care se reflectă imaginile de mai târziu. Să o facem să fie curată!

BeMindful Kids este o poveste frumoasă, reală, cu valori și principii sănătoase, cu educație modernă, care se face cu iubire și blândețe. La noi la grădi, copiii învață și se bucură de o educație prin metode moderne, aplicate prin practică și joc, nicidecum predare. Suntem un centru educational din București care susține creativitatea copiilor. Un copil are nevoie de sprijin constant, iar noi recunoaștem fiecare nevoie mentală și punem focus pe fiecare în parte.
Avem în prim plan simțurile care necesită în permanență dezvoltare. La fel gândim și despre mintea copiilor care este cea mai importantă avere a copiilor și necesită desăvârșire.

Copiii sunt inimi devotate, pline de curaj, suflete pure care merită să le oferim o educație modernă, nu un sistem încorsetat. Modul în care noi adulții abordăm fiecare etapă din viața copilului va acționa direct asupra felului în care copilul va reuși să o depășească. 

Să nu uităm!
Primii 5 ani din viața copilului sunt esențiali. În momentul în care copilul atinge vârsta de 6 ani , structurile de bază ale personalității care vor determina în mare parte reușita școlară și cea a vieții adulte sunt formate. Zi de zi lucram la stimularea emoțională, intelectuală. Lăsăm copiii să gândească liber, să simtă, să trăiască cu tot corpul și să înțeleagă ei singuri, apoi să reacționeze.

Încurajăm copiii să gândească liber!
Dezvoltarea socio-emoțională a copiilor influențează evolutia lor cognitivă, motorie și îmbogățirea limbajului. Lucrăm în permanență pentru a duce la împlinirea emoțională și socială a fiecărui copil.

Exact cum spune și sloganul nostru:

“Alegem să fim liberi în gândire. Alegem să fim fericiți!”

Valorile după care ne ghidăm și care stau la baza educației oferite copilului sunt:

  • Toleranță

  • Respect

  • Apreciere

  • Încurajare

  • Onestitate

  • Responsabilitate

O să îți placă la noi, ai să vezi.

Dar nu mai bine ne povestești tu după ce ne faci o vizită și vezi reacția celui mic?