Împreună deschidem noi orizonturi la grădiniță

Se spune că femeile au avut și au puterea de a schimba lumea în bine, cu hotărâre și blândețe, în același timp, cu iubire și frumusețe, dar și prin darul lor de a da viață. Pentru noi este o onoare să fim aici la grădinița BeMindful Kids, în această formulă de atâția ani de zile. Asemeni unei familii, la a doua casă, având în vedere că petrecem atât de mult timp împreună. Și chiar ne inundă sufletul de recunoștință. 

    “Când primăvara semnează cu eternitate, atunci ea defineşte femeia. Este cea mai frumoasă definiţie scrisă cu lumină cerească fiindcă strălucirea ei străbate toate adâncurile omeneşti. Un cer de frumuseţi coboară pe pământ să se aşeze în taine, doruri şi sfinte mărturii şi să capete noi sensuri. Dar, mai presus de toate, să lase veşnicia să ne mângâie fiinţa. Taină supremă şi simbol plin de farmec, femeia este eterna primăvară. 

Despre primăvară și luna martie este acest articol în dar pentru dumneavoastră de la noi, Echipa BeMindful Kids. Ne-am gândit ce poate fi mai frumos, dacă nu, un mesaj călduros, sincer, dar în special, atitudinea pe care o avem unii față de alții în acțiunile noastre de zi cu zi. Până la urmă, momentele împreună contează, timpul dăruit și respecul pe care ni-l purtăm reciproc.

Așa că nu am stat mult pe gânduri și anul acesta, în luna dedicată femeii, le-am rugat pe colegele noastre minunate să transmită un gând sincer, dar profund, unei alte ființe grozave din familia noastră de la grădiniță. Doar toate suntem unice și împreună sfidăm până și vremea mohorâtă în fiecare zi. Dacă și voi sunteți curioși să le cunoașteți și să vedeți ce mesaje sensibile și-au transmis, vă invităm să citiți până la capăt. O să vă surprindă tare plăcut și o să vă inspire. Recunoaștem că și pe noi ne-au emoționat. Chiar am plâns de bucurie și de mulțumire. Pentru că avem și formăm o echipă minunată.

Doamne și domnișoare, nu uitați:

 “Poți să fii fabuloasă la vârsta de 30 de ani, încântătoare la 40 de ani și irezistibilă pentru tot restul vieții.” 

   Acum, să lăsăm moara cu magie să macine gânduri înțelepte. Cu destinatar si expeditor. 

   Mesajele mărțișor SOARE de la fetele noastre fantastice:

  1. De la Andra Spiridon către Dana Pondiche:

“O apreciez pe doamna Dana pentru umorul negru care îmi transformă zilele în frumos. Și pentru modul în care mă critică, dar e constructiv. Te iubesc, Dana !” 

  1. De la Bianca Ghindaru către echipa BMK:

“Vă apreciez pe toate din inimă, suntem parte din famiia BMK. Ana, ești minunată și îți mulțumim că ne suporți chiar și atunci când nu suntem “cuminți” și că ne înțelegi, ne sfătuiești ca de fiecare dată.

Diana, apreciez că ești foarte serioasă și sufletistă. Cristina, foarte implicată și săritoare. Andra, foarte creativă și zăpăcită. Dani, foarte dedicată și calmă. Georgi, foarte perseverentă și puternică. Beti, foarte amuzantă și implicată. Savi, blândă și înțelegătoare. Nuți, Mihaela, Alina, Gabi, foarte muncitoare, năzdrăvane și drăguțe. Miha și Cătă, pentru că sunt darnice și ne împrumută de fiecare dată ce avem nevoie. Doamna bucătar pentru că ne hrănește bine.”

  1. De la Dana Pondiche pentru Andra Spiridon, Georgiana Roșca și Beti Toderașcu:

“O apreciez pe Andra pentru toate ideile ingenioase care par “nave spațiale” și că-mi ascultă toate dramele. Pe Georgiana, pentru că împărțim același umor și gusturi muzicale. Pe Beti, pentru toate poveștile care ne transformă fiecare zi în culoare.”

  1. De la Grațiela Bumbacea către Nicoleta Mihai, Elena Stoica, Cătălina Ene:

“Prima persoană care mi-a trecut prin minte este Nico (sediul 2). Îmi place de ea că este simplă, bună, mă face să zâmbesc, să râd cu poftă. Avem o conexiune profundă și chiar e haioasă și “când vorbește mult.” Despre Elena pot spune că este o drăguță și îmi vine să zâmbesc când o văd. Azi e “darling”, mâine îmi trece prin minte altă replică sau alint. Și ea apreciază, la plecare o salut cu drag. Cătă vorbește calm, chiar și atunci când greșesc, are o atitudine care îmi place. Se vede experiența, folosește un ton liniștit atât în situațiile plăcute, cât și în cele mai puțin plăcute. Toți avem ceva bun și mai puțin bun în noi, multe de apreciat. Hai mai bine să vedem frumosul și binele în noi, în fiecare, în clipele ce vin.”

  1. De la Laura Vraciu către Grațiela Bulancea, Cătălina Ene și Denisa Truica, sediul 2:

“În primul rând aș vrea să vă mulțumesc pentru ocazia de a face aceste „declarații”. Nu știu dacă aș fi îndrăznit să fac asta în alt context. Nu îmi stă în fire să fiu “siropoasă”.

Aș dori să îi mulțumesc Grațielei pentru că mă suportă zilnic cu toate stângăciile mele. Cătălinei, pentru că atunci când greșesc, mă remontează rapid și cu încredere. Denisei, pentru ciorba și deserturile perfecte și tuturor colegelor… Mulțumesc că mă acceptați așa cum sunt… Suntem precum o familie, ne suportăm toanele, frustrările, dar la final de zi, mereu se încheie totul într-o notă optimistă. Vă mulțumesc că sunteți oameni. Și astfel, împreună educăm puii de om să se adapteze și să se responsabilizeze în această societate.”

  1. De la Sediul 2 cu dragoste:

“Nu există cuvinte să poată descrie ce simt pentru familia minunată BMK. Este un loc unde înflorești pe zi ce trece, unde învățarea e împletită cu perfecționarea la fiecare pas. Mulțumesc tuturor pentru înțelegere și căldură, pentru susținere. Mulțumesc Cătălina pentru sprijinul acordat, pentru toată răbdarea, calmitatea de care dai dovadă zilnic în orice situație. Mulțumesc Gabrielei Frincu pentru încredere. Mulțumesc doamnei Ana și doamnei Mihaela pentru oportunitatea de a fi parte din familia BMK. Și pe colegele de la sediul 1 le apreciez pentru tot ceea ce sunt și construiesc alături de puii de om. Mulțumesc și Gabrielei Roșca pentru dulciurile și momente pe care le-am împărțit cu umor.” 

Da, viața la grădiniță. Cu multe provocări și surprize. Cu învățare și distracție. Perechea perfectă. 

Mulțumim tare mult fetelor, echipei, vouă tuturor, copiilor, părinților, bunicilor, etc. Dacă v-a plăcut acest articol dedicat prieteniei cu noi, atunci așteptăm impresii. Like și Share.

Nu uitați: Căutați să vedeți binele și construiți împreună. Doar așa va ține podul și călătoria va fi una de neuitat.

 

Noi,

Echipa BMK 😊

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *