“Mulțumim că existați şi ne faceți viața copiiilor minunată!”

“O echipa excepțională! Mulțumiri și felicitări doamnelor educatoare!”

“Multumim pt toata implicarea, intelegerea si dragostea pt tot ceea ce faceti! Felicitari!”

“Va apreciem foarte mult impactul creat asupra copiilor noștri!”

“Grădinița ideala pentru noi! Căldura și dragostea cu care sunt înconjurati copii, activitățile diverse atât în interior cât și în exterior zilnic, personalul cald și foarte comunicativ, toate aduc zâmbetul pe fata copiilor și ii fac fericiți astfel încât duci munca de lămurire sa ii convingi ca este timpul sa meargă acasă! Mulțumim!”

“Locul unde siguranța, sănătatea și fericirea copilului contează cel mai mult. Personal calificat, care îndrumă primii pași ai micutului cu multă dragoste. Copilul vine acasă fericit și povestește cu bucurie. Ne place și recomandăm cu drag.”

“Și eu recomand cu drag, doamnele foarte drăguțe, locul sigur, curat și frumos.”

“Recomand această grădiniță pentru personalul ei deosebit care, cu mult tact pedagogic și iubire ,oferă copiilor un cadru optim pentru desfășurarea procesului de educație modernă. Au și grădină, curtea tare frumoasă și activitățile sunt diverse, sigure și cu impact pozitiv asupra dezvoltării copiilor. Mulțumim!”

“Gradinița curată, fete minunate. Copiii ne întreabă când mai mergem la grădiniță că le e dor. Și când e liber ne cer să meargă.”

“Grijă, educație, personal de nota 10.
Bravo!”

“Copilăria este la ea acasă!”

“Adevărați îngeri pentru copii! Un colectiv absolut minunat. Un sistem educational foarte modern și actualizat permanent. Copilul este nerăbdător în fiecare dimineață să ajungă la grădiniță și i se citește bucuria pe față.”

“O mare implicare din partea frumoasei echipe prezente acolo pentru bunăstarea puilor noștri de oameni.”

“Ne simțim norocoși să aducem aici la BeMindful Kids, copilul. Aici noi, ca si părinți, am găsit un mediu sigur de a ne lăsa copilul, iar el a găsit un mediu cald și vesel în care se poate dezvolta fără presiuni. Fetele îi înțeleg nevoile, îi lasă libertate de exprimare și îl asigură cumva că există soluție pentru orice. Copilul nostru învață multe lucruri prin joacă, se văd progrese de la zi la zi, asta datorită personalului și a tot ce reprezină această grădi.”

Alegem sa fim liberi in gandire, alegem sa fim fericiti!