Despre noi

Educație și distracție

Suntem BeMindful Kids și aici copiii prind aripi că să poată crea ziua de mâine, să poată fi mentori inspiratori, viitori adulți cu stimă de sine.

BeMindful Kids este o grădiniță cu program prelungit, autorizata, situata în partea de sud a Bucureștiului, în sectorul 4. Locația este într-o zonă liniștită de case împrejmuite de spații verzi, aerul fiind astfel mai curat și benefic copiilor. Grupele restrânse cu număr mic de copii asigură acestora atenția pe care o merită și mai multe ocazii de a exersa cunoștințele până le deprind de plăcere. La noi sunt primiți copiii cu vârste cuprinse între 1,6 ani și 6 anișori.

Metoda BeMindful Kids

BeMindful Kids este “o alternativă la gradiniță”, unde adaptăm activitățile în funcție de copii. Acestea sunt gândite din perspectiva îmbinării metodei tradiționale de învățare cu cele alternative, holistice. Activitățile urmăresc curriculum național pentru învățământul preșcolar dar adaptat în stil Reggio Emilia și Montessori, totul fiind aplicat prin joacă. Jocul în sine acționează cu o rapiditate de necrezut. Veți fi surprinși cât de repede vor învăța copiii lucruri cu care, poate, aveau mari dificultăți până atunci. Jocul cucerește copiii și nici nu își dau seama cât de repede deprind cele mai importante noțiuni.

Învățarea se face prin cântec, muzică, mișcare, activități atât în interior cât și în exterior, în curtea noastră frumos amenajată. Și iarna ne jucăm afară și dezvoltăm atât simțurile cât și mintea să funcționeze corect. Învățarea se face de plăcere, copiii socializează, au bucuria de a deprinde noi aptitudini. Astfel, cresc implicarea și motivarea în rândul tuturor intervalelor de vârstă. La finalul tuturor lecțiilor practice, fiecare copil este un caștigător și cu încredere în sine.

Ne dorim ca toți copiii să se simtă speciali, fiecare are atenția pe care o merită, este iubit și respectat. Nu avem sistem de recompense, mergem pe educație cu blandețe, în ritmul fiecărui copil.

O lume plină de oameni și orizonturi deschise

Toate persoanele implicate în proiectul BeMindful Kids au studii în domeniu, cursuri de perfecționare sunt blânde și cu mare drag de copii. Echipa e inima locului. Prin dedicare și creativitate oferă copiilor o experiență minunată, completă.
Avem activități magice în vacanță, ieșiri la film, parc, la ferme, etc. Călătorim în toată lumea prin intermediul jocului.

Suntem mereu aici să ascultăm copiii

Este cea mai mare bucurie să formăm adulți sănătoși. Și pentru ca un copil să devină un adult fericit are nevoie să fie ascultat, încurajat, să lucreze cu toate simțurile și să aibă acces la o educație de calitate. Educație de calitate înseamnă stimularea imaginației, activități fără ecrane și multe întrebări, interacțiune, explorare de idei, încurajare, depășirea limitelor, reflexie, pictură, cântec, scriere, lectură, vorbirea și scriere corectă, timp de calitate, idei creative, inovație, entuziasm, curaj, feedback constructiv.

Ordin de autorizare

Ordin privind autorizarea Bemindful Kids
Descarca PDF