JOACA ÎN AER LIBER FACE MINUNI.

CURAJUL VINE DACĂ E SUSȚINUT! 

Grădinița. Spațiu închis pentru mulți.

La noi, curte mare și grădină. Copaci, plante, loc de joacă, picturi, multă culoare și bineînțeles activități educative, variate și distractive. Învățăm noi prin activități experiențiale la interior, dar la exterior e minunat și magic.

Posibilităţile sunt numeroase atunci când decidem să acţionăm, nu să reacţionăm.”

Și actionăm în fiecare zi diferit, prin metode moderne de învățare. Ca să puteți înțelege mai bine și descoperi tărâmul nostru BeMindful Kids, iată câteva idei de activități de la noi din curtea de la grădiniță. După cum se poate vedea, mai mult decât o grădiniță în București. E explorare și focus pe fiecare copil. Totul începe cu noi, dar împreună! Ne place afară, iubim joaca prin creație.

Când o buburuză se plimbă pe o frunză, eu aude picioarele ei lipa-lipa-lap ca pașii de uriaș. (…) Eu aude furnicuțele pălăvrăgind în timp ce ele merge iute-iute prin nisip. (…) Câteodată, dacă noaptea e foarte senină și eu bălăbănește urechile în direcția potrivită (…) eu poate chiar auzi câteodată muzica aceea care vine de foarte departe, de la stelele din cer.(…) Eu poate auzi plante și copaci (…) De pildă, dacă eu apare și culege o floare minunată, dacă eu răsucește tulpina florii până se rupe, atunci floarea țipă. Eu o aude țipând și țipând foarte clar.”

 

Ce urmărim cu joaca în aer liber?

Beneficii activități de grădiniță în curte: 

  1. Corp și creier sănătos
  2. Cuvinte și concepte noi
  3. Beneficii psihologice
  4. Eliminarea stresului
  5. Comunicare mai bună
  6. Conectare cu natura
  7. Reducerea tensiunii
  8. Comportamente mai sănătoase
  9. Învățarea abilităților sociale 

Să ne jucăm în aer liber!

E experiență direct și dacă vă place ce facem noi aici la grădiniță, vă invităm să ne dați un share, să ne urmăriți. Pentru mai multe detalii și idei jucăușe, rămâneți aproape. 

Echipa BeMindful Kids

Cu atenție și mobilizarea concentrării pe copil.